Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 500 €

Ugodna ponudba

Garantirano najnižje cene

Kratek dobavni rok

Izdelke dostavimo v 2 do 4 tednih

  • Aktivno letveno dno Air System fiksno Aktivno letveno dno Air System fiksno
  • Komplet Air System Attivo vzmetnica, letveno dno, vzglavnik Komplet Air System Attivo vzmetnica, letveno dno, vzglavnik
  • Aktivna motorizirana mreža Aktivna motorizirana mreža
  • Položaj hrbtenice Položaj hrbtenice
  • Mednarodno priznan certifikat medicinski pripomoček Mednarodno priznan certifikat medicinski pripomoček

Galerija fotografij

Aktivno letveno dno Air System fiksno

Aktivni letveno dno Air System Fiksno


Aktivna mreža je sestavljena iz ergonomskih ploščic, katerih nosilnost je različna. Odločite se lahko za črne, ki so udobnejše in nameščene pri glavi, ramenih in nogah, ali za rdeče, ki imajo večjo nosilnost, nameščene pa so v ledvenem delu za podporo hrbtu.


Januarja 2014 je podjetje Dormiflex na zdravstveno področje uvedlo sistem ležišč, osnovanih na aktivnem zračnem sistemu AIR SYSTEM. Ta inovativni izdelek je priznalo in potrdilo italijansko ministrstvo za zdravje kot »ortopedski medicinski pripomoček razreda 1 proti preležaninam z oznako CE«. 

Cena je za dimenzijo 90 x 200 cm!

Že od:

366,00 €

Opis izdelka

Aktivni letveno dno Air System Fiksno

Ob primernima vzmetnici in vzglavniku je prav tako pomembno tudi letveno dno, na katero položimo vzmetnico. Predlagamo vam, da se odločite za aktivno mrežo, možnosti pa so naslednje:

 

–        enojna z mero 80/85 x 190/195/200 in 2 motorjema,

–        enojna z mero 90 x 190/195/200, ki je fiksna,

–        enojna z mero 90 x 190/195/200 in 2 motorjema,

–        ležišče in pol z mero 120 x 190/195/200 in 2 motorjema.

 

Aktivna mreža je sestavljena iz ergonomskih ploščic, katerih nosilnost je različna. Odločite se lahko za črne, ki so udobnejše in nameščene pri glavi, ramenih in nogah, ali za rdeče, ki imajo večjo nosilnost, nameščene pa so v ledvenem delu za podporo hrbtu.

Okvir letvenega dna oz. aktivne mreže je iz bukove vezane plošče, prekrita pa je s celuloznimi vlakni in prebarvana z nestrupenim premazom v barvi aluminija, kljub temu pa je za dotik gladka kot svila. Robovi so prekriti s plastičnimi odbojniki iste barve.

Aktivna mreža pa je lahko narejena tudi tako, da ima dva motorja in tri načine premikanja, kar upravljate z daljinskim upravljalnikom. Ima pa tudi možnost infrardečega daljinskega upravljanja za še večje udobje.

Privoščite si malo razvajanja, ki ga zaradi napornih dni v službi ali drugače gotovo potrebujete. Naspite se dobro, da boste vsak dan znova spočiti in pripravljeni na spopadanje z vsakodnevnimi obveznostmi. Tistimi, ki so vam všeč, in tistimi, ki jih pač morate opraviti.

Več o Aktivnih vzglavnikih Air System Klasik si lahko preberete tukaj.