Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 500 €

Ugodna ponudba

Garantirano najnižje cene

Kratek dobavni rok

Izdelke dostavimo v 2 do 4 tednih

Kakšni bodo trendi leta 2020 na področju opreme za dnevne sobe? In kako se bodo odražali na trgu sedežnih garnitur?
Preberi več
Še do nedavnega se nakupu vzmetnice ni posvečalo posebne pozornosti, pravzaprav še pred desetletjem vzmetnice ni bilo na »seznamu daril mladoporočencev«, ampak je bila podarjena ob nakupu spalnice. Vzmetnice nismo izbrali sami in po tem, ko smo jo prekrili z rjuhami, je »izginila« iz našega vidnega polja in smo pozabili, da jo sploh imamo. Prav tako se nismo popolnoma zavedali njenega pomena: lahko bi rekli »česar ne vemo, nas ne boli« ali, še bolje, »boli nas hrbet in trpita spanec in počutje čez dan«.
Preberi več
Zaradi slabega spanja se hitreje staramo, saj pomanjkanje spanca imunski sistem prizadene do te mere, da je bolj podvržen boleznim; znižata se koncentracija in pozornost, počasneje se odzivamo, tako na delovnem mestu kot med vožnjo, kar je lahko razlog za prometne nesreče, včasih tudi hude (predstavljajte si voziti težko tovorno vozilo ali delati kot voznik javnega prevoza ne da bi spali dovolj ur).
Preberi več
Začnimo pri »kuhinji za lahko noč« in pomenu zdrave prehrane, ki sta za ključna za dober dan in še boljši spanec. Za dobro zdravje je potrebnih pet obrokov na dan, telesna pripravljenost, aktivno preživljanje dneva in nočni počitek.
Preberi več
Sedežne garniture Doimo Salotti so izdelane iz tkanin, odpornih na madeže, in predstavljajo popolno kombinacijo mehkobe in odpornosti, tako na oljnate kot vodne tekočine, saj le-te zaradi posebne obdelave tkanine proti madežem, vanjo ne prodrejo.
Preberi več
Shakespeare je spanje opredelil kot »nepogrešljivo jed na gostiji življenja«. Ta čudovita metafora jasno kaže, da je spanje, tako kot hrana, ključni element našega življenja. Navadno nočni spanec povezujemo s preprostim stanjem sproščenosti, odmaknjenosti od resničnosti.
Preberi več
Pomlad že trka na vrata in z njo sončni žarki, ki prinašajo toplino in optimizem v vsakdan. Z vedno daljšimi in toplejšimi dnevi si bomo lahko privoščili druženja z domačimi in prijatelji kar zunaj na terasi ali vrtu, pa kak piknik, rojstnodnevno zabavo, obletnico ...
Preberi več
Včasih je veljalo prepričanje (ali kar nenapisano pravilo), po katerem sta bila nakup sedežne garniture, zofe oz. kavča, ter nakup postelje dva ločena dogodka. Spanje na kavču z raztegljivim ležiščem je vnaprej pomenilo slab spanec, bolečine v hrbtu ves naslednji dan ter še kakšno nevšečnost.
Preberi več
Božični prazniki in za njimi najdaljša noč v letu bodo vsak čas tu.Vsaj tisti, ki te dni radi preživimo doma na toplem in v družbi najdražjih, družine in prijateljev, se znajdemo pred izzivom – kako funkcionalno preurediti prostor za prijetno druženje. Za vas smo zbrali nekaj nasvetov, kako opremiti posamezne stanovanjske prostore, da bodo prazniki prijetno in brezskrbno doživetje v čudovitem ambientu.
Preberi več
Neko podjetje za pokojninsko varčevanje je v 60. letih prejšnjega stoletja oglaševalsko kampanjo osnovalo na zavedanju minljivosti, na latinskem momento mori. Reklama prikazuje tok življenja nekega fanta – vidimo ga pri 25-ih, ko ves brezskrben niti ne pomisli na pokojninsko zavarovanje; pri 35-ih se za stvar začne zanimati, vendar ostane na stranskem tiru; pri 45-ih ideja postane aktualna, vendar se vseeno še ne odloči za korak k realizaciji; in končno, vidimo ga pri 55-ih, zaskrbljenega, razočaranega, ker nikoli ni ukrepal, sedaj pa je prepozno.
Preberi več

Izdelki 1 do 10 od 22 skupaj

na stran
  1. 1
  2. 2
  3. 3