Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 500 €

Ugodna ponudba

Garantirano najnižje cene

Kratek dobavni rok

Izdelke dostavimo v 2 do 4 tednih

PISARNIŠKI STOLI


Iščete nadvse udoben pisarniški stol? Potem ga boste zagotovo našli med našimi ergonomskimi pisarniškimi stoli.

Pri nas so na voljo vrhunski ergonomski pisarniški stoli, ki ustrezajo še tako zahtevnim strankam. Izdelani so s posebno skrbjo za udobnost in zdravo držo. Na tem področju ima naše družinsko podjetje več kot 58-letno tradicijo, zato se naši stoli odlikujejo po vrhunski kakovosti. Vsak pisarniški stol pri nas ima certifikat kakovosti in 5-letno garancijo.

Udobje, kot ga še ni bilo. Lahko se zgodi, da kar ne boste hoteli vstati z njega. Kljub temu pa ne pozabite, da po večurnem sedenju na pisarniškem stolu prija tudi sprehod v naravi.

Za več informacij o naši ponudbi pisarniških stolov nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.

Pisarniški stoli

Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 12 od 72 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 12 od 72 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ergonomični pisalni stoli

Prepričajte se tudi vi.

Rešitev za dolgotrajno sedenje

Ergonomski pisarniški stoli so najboljša rešitev pri dolgotrajnem sedenju. Običajni pisarniški stoli lahko po predolgem pasivnem sedenju povzročajo bolečino v hrbtu ali križu, kar lahko sčasoma vodi v resnejše zdravstvene težave. Da bi se izognili tem nevšečnostim, smo v našem podjetju oblikovali in izdelali stole, ki omogočajo dolgotrajno sedenje z ustrezno oporo na kritičnih mestih. Ti stoli se prilagajajo glede na vašo specifično obliko telesa, njihov sedež pa se lahko prilagodi tudi po globini, višini ali nagibu. Vsak stol ima naslonjalo, ki se ga da nastaviti po višini, nagibu in obliki hrbta. Poleg tega imajo ergonomski pisarniški stoli tudi ledveno oporo.

Dodatki k udobju, ki jih prinaša naš pisalni stol

K dodatnemu udobju in estetiki stola pripomorejo tudi nasloni za roke, ki spodbujajo k pravilni drži telesa med sedenjem. Novejši pisarniški stoli imajo tudi možnost mrežastega hrbtišča, kar daje vašemu hrbtu večjo zračnost in prilagodljivost.

Naslon za glavo je za višje osebe vsekakor nepogrešljivi sestavni del pisarniškega stola, prav tako bo visokim osebam ustrezal pomik sedišča.

Vsak model naših pisarniških stolov je dobavljiv z visokim ali nizkim naslonom, prav tako je pri vsakem modelu mogoče naročiti tudi konferenčne stole. Poskrbite za dodatno udobje med sedenjem, da bo delo opravljeno še bolj kakovostno.

Certifikat kakovosti ISO 9001 in 5-letna garancija.