Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 500 €

Ugodna ponudba

Garantirano najnižje cene

Kratek dobavni rok

Izdelke dostavimo v 2 do 4 tednih

VZMETNICE IN LEŽIŠČA

V današnjem hitrem ritmu življenja je še kako pomembno, da spimo dovolj in da je spanec kar se da kakovosten. To pomeni, da se ne zbudimo z bolečino v hrbtu, vratu ali vretencih. Veliko ljudi se namreč pritožuje, da jih zjutraj, ko vstanejo iz postelje, boli celotno telo.

Izbira prave vzmetnice ali ležišča je zelo pomembna, saj je ta odvisna tudi od vaših želja, potreb in tudi navad. Če imate težave s hrbtenico, bo za vas najboljša izbira medicinske vzmetnice, ki bo blagodejno delovala an bolečine v hrbetnici in križu. Za dober spanec pa se odločite tudi za aktiven vzglavnik, ki bo podpiral vašo glavo in jo med spanjem ohranjal v pravilnem položaju.

Vzmetnica 140x200 ali vzmetnica 90x200? 

Kadar iščete ležišče za eno osebo, bodite pozorni na svoje spalen navade. Če spite nemirno, se zbujate in prevračate je vzmetnica 140x200 bolj primerna. Ta vam omogoča nemoten spanec gljub nemirnemu spancu. Vzmetnica 90x200 bo vsekakor primerna za otroke in mlajše, ki bodo iskali osebno posteljo. Vzmetnica v teh dimenzijah bo pa tudi primerna za vse, ki za svoje spanje potrebujete različno vzmetnico kot vaš partner. To vam daje večjo prilagodljivost pri izbiri ležišča za svoje postelje v velikosti 180x200.

Za več informacij o naši ponudbi vzmetnic in ležišč nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si. Prav tako pa si lahko ponudbo vzmetnic in ležišč ogledate v naši spletni trgovini, kjer vam ponujamo široko izbiro vzmetnic in ležišč različnih velikosti. Tako lahko za svoje otroke izberete vzmetnico ali ležišče 90x200, če pa želite imeti pri spanju več prostora, pa izberete velikost vzmetnice ali ležišča 140x200. Izbira prave velikosti je pomembna, saj bo tudi ta vplivala na vaš spanec.

Vzmetnice in ležišča

Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 12 od 14 skupaj

  1. 1
  2. 2
Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 12 od 14 skupaj

  1. 1
  2. 2